top of page

Läbipaistvad LCD ekraanid ja nende võimalused!


Kui oled tõeline visuaaltehnoloogia huviline, siis oled kindlasti kuulnud juba läbipaistvatest LCD ja OLED ekraanidest. Ja kuna meie valikus olevate Euroopas toodetud LCD ekraanide kohta on suurt huvi tuntud, siis otsustasime mõned põnevamad videod välja tuua.

Kas oled valmis põnevaks inspiratsiooni reisiks?

Veinibutiik Lõuna - Koreast! Tegemist on põneva lahendusega igale jaemüügiasutusele kes soovib üllatada kliente ja suurendada müüki.

Külmikud läbipaistva LCD ekraanidega on suurepärane promolahendus kaubanduskeskustesse ja tanklatesse. Meie külmikud on kujult erinevad, aga tulevad Saksmaalt eestlastele tuntud Liebherr brändilt.

Suurepärane idee Hiinast, kasuta suuri promoaknaid mille taha saad ehitada põenvaid tooteväljapanekuid ja viies selle kokku visuaalse graafilise disainiga. Võimalus on ka kasutada läbipsitvaid LCD ekraane tootemites/infokioskites. Garanteeritud meedia tähelepanu Eestis!

Lihtne promokast koos läbipaistva LCD ekraaniga, näiteks: ehete, kellade, nutitelefonide, lõhnade, pangakaartide, toidu ja jookide promomiseks.

Võimalused ekraanidega on piiramatud, näiteks võid tuua oma promokasti koos e-poega otse suurimatesse kaubanduskeskustesse. Kui ennem võitlesid netis tuhande kliendi eest, siis nüüd käib su e-poe platformist aastas mööda millionid ostlejad. Ei pea üürima suurt poepinda piisab ka 1x1m alast tiheda käidavusega kohas.

Hennessy Hiina on loonud suurepärase idee: kampaaniamängud otse klaasil! Näiteks külmkapp sellise klaasiga ja saad kliendi kaasata põnevasse kampaaniamängu mille tulemuseks on allahindlus. Lisades veel kaamera ja klient saab teha oma võidust pildi ja jagada seda Facebooki seinal.

Kindlasti üks põnevamaid kohti kus rakendada läbipaistvaid LCD ekraane on muuseumid. Eksponaati vaadates saad klaasil kohe vaadata ka ajaloolisi videosi või lisa informatsiooni.

See Panasonicu ekraan tuleb kül turule alles aastate pärast, aga video annab suurepärase idee kuidas rakendada läbipaistvaid LCD ekraane interjööris. Mõelge köögi peale, saad kõik söögi tegemis videod, retseptid, e-ostud teha kohe kapi klaasil.

Mis võiks olla nende klaaside tulevik? Ehk aitab see video fantaasial lennata.

Ideed hakkasid peas jooksma ja tahad arutada võimalusi? Meid saad alati kätte siit: info@novaver.eu

NB! Meie läbipaistvad LCD ekraanid tulevad Euroopast ja on kõrgeima kvaliteediga.

Kodulehelt leiad informatsiooni SIIT

Parimad
Hiljutised postitused
Arhiiv
Märksõnad
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page