top of page

Reklaami- ja promokampaaniad põrandal, lihtsam ja mugavam kui kunagi varem!


Toome Eesti kaubandusse ja messilkäijatele suurepärased ja auhinnatud lahendused. Küsimus on kindlasti kus ja kuidas neid kasutada, nii et neist saaks maksimaalselt kasu? Nagu iga turundaja teab, 2 kõige tähtsamat tingimust promokampaaniates on asukoht ja sõnum. Meie liimivabad põrandalahendused lubavad kampaaniaid teha täiesti uut viis ja mugavamalt kui kunagi varem.

Reklaamvaibad: suurepärane lahendus, mis toob juba välisuksel sõnumi klientideni! Suurenda bränditeadlikust või anna kampaaniasõnumitega edasi oma informatsioon tõeliselt meeldejäävalt. Tegemist on tööstulikult vastupidavate vaipadega mida võib edukalt pesta pesumasinates, kahjustamatta reklaamikandjat vaiba küljes. Mis veel parem, printlehtede vahetus toimub sekunditega.

Reklaamikandjad põrandale: on kerge ja liimivaba lahendus nii kauplustesse, müügisaalidesse kui ka messidele. Lihtne paigaldada ja reklaam on vahetatav sekunditega. Suurepärane viis viia oma kampaaniasõnum toodete ette, nii et sellest on rohkem kasu sinu klientidel ja läbi selle suurem ka müük.

Kuna tegemist on liimivabade reklaamikandjatega, siis on need väga mobiilsed ja omavad tänu sellele strateegilist tähtsust. Reklaamikandjad võimaldavad suunata kliente kaubanduskeskustes või messidel. Järgnevalt on pilt ühest võimalusest kuidas kasutada reklaamikandjaid ja suunata kliente kaubanduskekustes, messidel, kauplustes ja miks mitte hotellides ning kontorites.

Põrandasüsteemid: suurepärane lahendus messidele, autokeskustele ja uudistoodete esitluseks. Tegemist on klotsidest koosneva lahendusega, mida on kerge paigaldada ka 1 inimese poolt. Reklaam/print lehtede vahetus põrandasüsteemil on kiire ja toimub minutitega. EL valguspaneelid annavad omakorda valgustus võimaluse ja tuua esile tähtsaima sõnumi.

EL valguspaneelid: sobivad kõigi meie lahendustega ja ostame täpsete mõõtudega otse meie Taiwani partnerilt. Sinul ei ole vaja muud kui pista juhe vooluvõrkku.

Vaata ka kindlasti meie rendi võimalusi SIIT!

Loodame, et see artikel andis teile ideid kuidas suurendada müüki ja teha edukamaid reklaami- ning promokampaaniaid

Küsimustele vastame heameelega siit: info@novaver.eu

Edu soovides

OÜ Novaver meeskond :)

Parimad
Hiljutised postitused
Arhiiv
Märksõnad
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page